keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sny:ni ilmoittautui :)

Tänään oli postilaatikkoon tipahtanut ensimmäinen yhteydenotto Sny:ltäni :) Odotin jotakin kommenttia blogiin tai sähköpostia, mutta asialle olikin laitettu ihan postipoika (tai -tyttö) :)


Kuoresta löytyi kirjelappunen ja "sydän-pom-pom-kone". Siis sydämen muotoisten tupsujen tekoon tarkoitettu häkkyrä, joka vääntyilee ja kääntyilee vähän joka suuntaan :D


Pikaohjeet vilkaisin läpi ja ihan helpolta tuon käyttäminen vaikutti, kunnes aloin väännellä noita kääntyviä varsia ja ihmetellä että mitenköhän se nyt oikeasti toimiikaan. No, nyt olen liian väsynyt kokeilemaan, mutta ehkä huomenna töiden jälkeen jaksaisi. Pakkohan sitä on kuitenkin pian päästä testaamaan! Nyt loppui ainakin pahvirinkuloiden kanssa pelailu, vaikka harvoinpa niitä tupsuja nykyään enää on tullut tehtyä. Mutta ehkä nyt voisi taas keksiä mitä kaikkea noilla sydämillä voisikaan tehdä...

Ps. kuvat on nyt ihan surkeita näin illalla pimeällä lukulampun valossa otettuja... Katson jos joku päivä järjestäisin uusintakuvauksen.

4 kommenttia:

Sny kirjoitti...

kiva että puketti löysi perille. Toivottavasti saat sydämmiä aikaiseksi.

Kalliokeiju kirjoitti...

Heh, yhden kokeilun olen nyt saanut aikaiseksi tehdä ja ei siitä välttämättä ihan sydäntä tullut :D Harjoitus tekee mestarin vissiin. Toivottavasti ;)

sny kirjoitti...

Sny utelee onko syyskuun paketti saapunut perille?

Kalliokeiju kirjoitti...

Hei Sny!
Paketti tuli jo perjantaina, mutta en ole saanut aikaiseksi postata sitä tänne. Laitan sitä nyt tässä parhaillaan...