torstai 18. elokuuta 2011

Sny Syksy

Osallistuinpa sitten taas (jopa jo toisen kerran :D) sny-kierrokselle. Nyt odotellaan vastausta emolta ja tietoa omasta parista. Sitten alkaakin ajatustyö, mitä yllätyksiä sitä tällä kertaa sny:llensä keksisi...

Täytyy yrittää aktivoitua niin puikkojen heiluttelussa kuin blogin päivityksessäkin. Kesän ajan molemmat jääneet aika lailla taka-alalle. Luvattoman monta neuletyötä jäänyt viime aikoina viimeistelemättä. Monta saisi tehtyä valmiiksi pienellä vaivalla, mutta jostain syystä ne viimeiset sentit, silmukat ja saumat on aina niitä vaikeimpia. Mukavampaa aloittaa jokin uusi projekti kuin nyhrätä sen vanhan työn parissa. Huonompi juttu, tällainen luonteenpiirre.

Leipomuksia on kyllä kesän aikana jonkin verran tullut tehtyä, mutta eipä niistä ole kuvia tullut otettua. Nyt juuri kävin uunista juoksujalkaa nostamassa pois vuoallisen brownieseja. Pääsi unohtumaan, mutta ei palanut sentään :D Jospa niistä pari kuvaa nappaisi tässä tänään tai huomenna, saisi jotain järkevääkin tänne vihdoin :)

1 kommentti:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Minulla on uunissa ajastin, ilman sitä olisi istuttava tuijottamassa leipomuksia ilman käsityötä! Munakello on halpa ja toimiva vaihtoehto, suosittelen. Kun on mukavaa, kuten leipominen ja käsityöt, ei ajan kulua huomaa. Joskus uunista tulee suloista tuoksua, joka muistuttaa leipomuksista, suklaa, vanilja...Kivaa SNY-kierrosta!