perjantai 16. joulukuuta 2011

Viimeinen Sny-paketti

Nyt se sitten saapui, tämän kierroksen viimeinen, eli joulukuun Sny-paketti. Sisältä löytyi ensi vuoden kalenteri, kaksi kerää punasävyistä Las Vegas -lankaa, Wiener Nougat -crushia ja tyynyliina, jossa on ristipistoiltu kissakuva. Uskallan arvata, että se on Sny:ni itse tekemä, sen verran ristipistojuttuja hänen blogissaan näyttää olevan :)


Kalenterihan tulee aina tarpeeseen ja eiköhän langoillekin jokin käyttötarkoitus tule keksittyä. Noissa röyhelö-tyyppisissä langoissa olen alkanut vähän miettimään muita käyttökohteita kuin huivit, joihin niitä kai suurimmaksi osaksi käytetään. Täytyy taas pistää aivot raksuttamaan :) Tuo Wiener Nougat tuli kuin tilauksesta, ajateltiin tehdä jotain tryffeleitä jouluksi ja tuota on oikein hyvä käyttää ns. kuorrutuksena niissä. Tyynyliina joutuu ehkä jokusen vuoden odottelemaan lipastossa ja pääsee sitten toivottavasti lastenhuonetta koristamaan :)

Täytyy muuten tunnustaa, että nyt olen ihan unohtanut postata tänne yhden välimuistamisen :/ Se vaan jäi ja jäi, ja sitten unohtui kokonaan. Mutta laitetaan se tähän väliin nyt vihdoin.Yhtenä päivänä postilaatikosta löytyi pullea kirjekuori, josta paljastui makea yllätys :) Kyseessä lumiukkosoppa, eli pussi kaakaota, sekoitustikuksi tuollainen karkkitanko ja vaahtokarkit niiksi lumipalloiksi :) Valmistuksen jälkeen soppa näytti tältä:Ja hyvää oli :D

Sny:kseni paljastui nyt siis Marelo ja tässä linkki hänen blogiinsa. Kiitoksia paljon kaikista yllätyksistä syksyn aikana! :) Pahoitteluni, että olen itse ollut hidas päivittämään juttuja tänne, on ollut ihan liian kiireinen syksy tällä kertaa :/ Mutta paketit ja välimuistamiset on olleet mieluisia!

4 kommenttia:

marelo kirjoitti...

Noista langoista vi toisen langan kanssa tehdä yhdessä vaikka lapasetkin ( itse olen meinaan niin tehnyt) tai sitten pipon.
Hyvää joulun odotusta sinulle!

Memmu kirjoitti...

Lumiukkosoppa on ihana idea! Lähti heti muistin päälle ja pikkujoulupakettiin tms. :) Mukavaa joulua!

Kalliokeiju kirjoitti...

Marelo, juu lapasia vähän itsekin ajattelin. Täytyy kaivella lankavarastoja, josko sieltä löytyisi sopiva lanka kaveriksi noille.

Memmu, hyvää joulua myös sinulle! Törmäsin blogissasi jämälankapatalappuun. Mahtava idea, täytyy kokeilla joskus itsekin :)

marelo/sny kirjoitti...

saapuiko joulukortti perille