perjantai 7. lokakuuta 2011

Lokakuun Sny-paketti

Tänään oli postilaatikkoon löytänyt tiensä lokakuinen Sny-paketti :) Tässäpä kuva heti alkajaisiksi:


Sisältö:
- 2 kerää valkoista Chili-lankaa
- Hurmion tyttäret -kirja
- lila delfiini-säilytys"rasia"
- pari muovista neulaa (teipattuna tuohon delfiiniin, näkyy vähän huonosti kuvassa)
- herkkutikkuja koirille
- eri makuisia pussikahveja

Kiitos Sny! Tämä oli oikein mukava yllätys. Kirjat on aina tervetulleita ja tämä onkin ihan uusi tuttavuus. Menee luettavien jonoon, pitää ensin lukea pois kirjaston kirjat, ettei tarvitsisi uusia niitä kovin monta kymmentä kertaa :D Sitten onkin tämän uutukaisen vuoro.

Lanka vaikuttaisi äkkiseltään huiviin sopivalta, mutta kun on noita huivilankoja jo aika paljon kerääntynyt (eikä yhtään huivia ikävä kyllä vielä valmiina), niin täytyy ehkä koittaa keksiä jokin toinen käyttötarkoitus. Jostain syystä tuli mieleen että jos yhdistäisi tuon langan johonkin villalankaan ja tekisi lapaset :) Voisi tulla aika vinhat. Lapasissa vaan tuo valkoinen on aika riskialtis väri... Sitten pitäisi vaan katsoa vähän tarkemmin mihin koskee :) Ne olisikin muuten ensimmäiset itsetekemäni lapaset! Tähän asti äiti on huolehtinut lapasvarastostani :D

Herkkutikut tuoksui koirien nenään vissiin niin kutsuvasti, että piti esitellä niille herkkupussi ja tarjoilla yhdet jo ennen kuvaamista. Syömisnopeudesta päätellen olivat tyytyväisiä :)
Kahveista on jo puolet kulutettu, armeliaasti tarjosin miehelle yhden. Nuo erimakuiset "pussikahvit" maistuu kyllä minulle, normaali kahvi saa jäädä muille.

Neulat on oikein tervetulleita, niitä ei ole ikinä liikaa. Itseasiassa omistan niitä liian vähän, ainakaan noita oikein isoja ei taida löytyä ollenkaan.
Ja sitten se delfiini. Se on ihan mainio :) Nyt saan neulat, silmukkamerkit, mittanauhan ja mitähän vielä samaan "rasiaan". Jos vielä jostain löytäisin sopivan kokoiset saksetkin, niin johan olisi "ensiapupakkaus" koossa :D Tuo on oikeasti tosi hyvä, vähän hassu, mutta hyvällä tavalla. Ja oikeasti ihan kätevän oloinen.
Joten Sny:ni, koko paketin sisältö oli hyvin mieleinen, kiitos siitä :) Ja tähän loppuun vielä parempi kuva tuosta delfiinistä.

2 kommenttia:

sny kirjoitti...

Kiva kuulla että paketti oli onnistunut. pelkäsin vähän että oleet jo lukenut kyseisen kirjan, mutta onneksi et. Tuo delfiini oli sellainen hassun hauska minusta joten se tuli mukaan. Ihana kuulla että koirat piti nameistaan myös.
Hyvää viikonloppua sulle

Kalliokeiju kirjoitti...

Se delfiini on tosiaan hauska :) En ole ikinä ennen sellaiseen törmännyt, joten ihan uudenlainen tuttavuus.
Koirat on ehtineet nauttia herkuista jo useampaankin otteeseen viikonlopun aikana ja sen kyllä huomaa, kun vanhuskin eilen illallakin vikisi tikkujen perään keittiössä (tikkupussi oli keittiön pöydällä) :D Pitää ehkä pitää tikkuvapaa päivä tänään, etteivät liikaa totu herkutteluun.

Hyvää viikon alkua sinulle Sny:ni ja muillekin mahdollisille lukijoille!