maanantai 17. tammikuuta 2011

Kesäsukat

Kai se oli jo aikakin saada nämä tehtyä. Ostin langat viime kesänä tehdäkseni kesäsukat itselleni. Villasukkien suurkuluttajana en osaa olla kesälläkään ilman niitä, joten hieman "kevyemmät" sukat olisi tulleet tarpeeseen. Jostain syystä projekti jäi kuitenkin aloittamatta ja vasta syksyllä sain ulkomaanmatkalla tehtyä ensimmäisen sukan. Toista pitikin sitten odottaa tähän tammikuuhun asti :D Onpahan sitten valmiina ensi kesää varten.


Lanka on Dropsin Fabel, väri 151p, ohjeena tämä. Lankaa kului vajaa 50 g kerällinen. Ostin samalla kertaa toisenkinvärisen langan tehdäkseni toiset samanlaiset sukat, mutta tämän tuskastelun jälkeen ei kyllä sitä ihmettä tapahdu. En ole niin kovin montaa sukkaparia sortunut neulomaan ja ehkäpä juuri sen takia se onkin aina yhtä hankalaa. Ei pelkästään kantapää, vaan kaikki muukin tuntuu menevän pieleen, enkä saa sukista samanmuotoisia taikka -kokoisia millään. Siispä toinen sukkalangaksi varattu kerä saa nyt uuden käyttötarkoituksen ja palaan sukkia neulomaan sitten joskus parin vuoden päästä, kun olen taas ehtinyt unohtaa tämän vastoinkäymisen.

5 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kiva, että 1.sait sukat valmiiksi, näyttävät ihan kesältä! 2. perustit blogin 3. liityit mukaan hauskaan SNY-rinkiin,leikkiin. Suosittelen vielä Lankahamstereitakin, jos nimittäin on lankaa kaapissa...

unelmikko kirjoitti...

Tervetuloa joukkoon ja onnea blogillesi. Tää sny-juttu on kiva !

Päivi kirjoitti...

Kivan näköiset sukat! Itsekin perustin neuleblogin sny:tä varten =)

Villahiiri kirjoitti...

Hei ja tervetuloa! Olen itsekin aloittelija niin snyyssä kuin blogimaailmassa. Kivat sivut sinulla, lisää täytettä odotellen. Tykkään itsekin tollasista lyhyt vartisista sukista, villasukat jalassa myös kesät ja talvet.

Kalliokeiju kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! :)
Seuraava neule pitäisi itseasiassa valmistua pian, ehkä jo viikonloppuna pääsee kuvia ottamaan!